2015 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Tinginių varškėčiai orkaitėje

Šitą receptą visos mamos, auginančios varškiamėgius vaikus, turėtų išmokti mintinai arba mažų mažiausiai atsispausdintą pasikabinti virtuvėje. Tai yra nerealu. Nesuprantu, kas ten įvyksta per reakcijos, bet iš visiškai paprastos varškinės tešlos, be jokių didelių pastangų, gaunasi stebuklas, ne kitaip. Dideli, korėti, išsipūtę ir tikrai labai skanūs varškėčiai, kuriuos dar kiekviena mama gali pagardinti mėgstamais vaikų priedais.
Tai idealus variantas greitai ir šiltai vakarienei ar savaitgalio pusryčiams, kai viską greitai užmakalavai, pašovei ir ramiausiai sau žygiuoji praustis ar grįžti į lovą pagerti kavos :)
Pasaka!
Reikės:
250 g varškės
2 kiaušinių
2 valgomųjų šaukštų grietinės
3 valgomųjų šaukštų miltų
2 valgomųjų šaukštų cukraus
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus (galima dėti žiupsnį cinamono, saują razinų ir t.t.)

Tai bus receptas rekordininkas su trumpiausiu gamybos aprašymu :)

Visus produktus sudedu į kombainą ir prasuku kelis kartus iki vientisos tešlos. Viską galima suplakti ir blenderiu ar net paprastai šaukštu gerai išmaišyti.
Paruoštą tešlą supilstau į silikonines keksiukų formeles ir kepu 25 minutes 200 laipsnių orkaitėje. Viskas. Verdamės kakavą ir valgome.

Šaltinis: Dailona

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą