2013 m. rugsėjo 20 d., penktadienis

Lavašo traškučiai

Tai labai paprastas ir labai greitai pagaminamas užkandis. Puikiai tinka prie alaus, kai verda krepšinio aistros ir mano kuklia nuomone, kelis kartus sveikesnis negu parduotuviniai čipsai.

Reikės:
lavašo
majonezo
mėgstamų prieskoninių žolelių (aš naudoju Viduržemio žolelių mišinį)

Lavašą plonai patepiau majonezu ir pabarsčiau žolelėmis. Čia puikiai tinka ir sezamai, aguonos, aitrioji paprika, krapai, bet, kas, ką tik randate namuose :)
Lavašą su žirklėmis sukarpiau kvadratėliais, sudėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pašoviau iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti reikia vos kelias minutes, kai lavašo traškučiai švelniai paruduoja (stebėkite, nes lavašas greitai dega). Jungiame televizorius, patogiai įsitaisome ir skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą